При мен имаше ефект въпреки, че не успях да я спазвам за три месеца, а само за един … Просто не издържах на изкушенията, докато бях на една сватба, а тогава ми се падеше плодов ден. За този месец свалих около 5 килограма, а не съм се лишавала от нищо.
Краси Лилова
Доволна съм от диетата. При мен диетата наистина подейства. За три месеца свалих около 15 килограма, нека не забравяме, че имах доста за сваляне, но поне не ми се налагаше да гладувам-което е най-хубавото, че когато съм гладна ставам малко нервна. Правех си сравнително по-големи порции за обяд, за да може вечерята да не ми е малко и да се въртя цяла нощ от глад.

Валентина
Става. Не знам поради каква причина, но аз не успях да сваля кой знае колко много. Когато я започнах бях 50 килограма. и успях да сваля към четири след 90 дневната диета и сега съм 46 килограма. Поне вече нямам проблеми с метаболизма, защото преди това просто…..
Лора
Голяма фенка съм на тази диета, защото не се налага да гладувам , а пък в същото време има ефект. Реших да започна на майтап с една колежка – защото съм счетоводителка и по време на годишното приключване, въпреки че нямахме голяма възможност да спортуваме и двете свалихме – аз към 12 килограма, а тя 10 килограма. Да си призная честно два пъти я наруших , но си я започвах от другия ден все едно нищо не е станало.
Мария Ангелова
Винаги съм имал проблеми с килограмите. Обичам да си похапвам. Напоследък обаче работех предимно нощем, а денем спях, което от своя страна водеше и до неистово тъпкане по цяла вечер. Беше ми трудно да спазвам диетата, но си го наложих и мога да кажа, че си заслужаваше! Свалих 27 килограма!
Ангел Георгиев

Възползвай се и ти още сега, остави своето мнение за 90 дневната диета!

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Вашето мнение

90 дневна диета мнения  – Ние обичаме мнението на потребители си, а те обичат да го споделят.

Ние сме напълно посветени на това да превърнем този сайт в истински и реален свят за всички, които търсят въпроси или имат идеи и предложения свързани с 90 дневна диета, нейното спазване, изпълнение, улеснения, възможностите, които дава тя, различни рецепти, дневни менюта както и всичко останало свързано с нея, промяната на начина на живот. За да може всеки да постигне това, което иска в своя вътрешен свят, както и извън неговите граници. Вашето мнение за 90 дневната диета е важно за всички!